Vitaliteitsoplossingen

Aan de slag met vitaliteitsoplossingen

Jij wilt aan de slag met jouw vitaliteit. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met onze experts ga jij aan de slag om jouw doelen te bepalen en helder te maken. Of je nu gewicht wilt verliezen, meer wilt gaan bewegen, beter wilt slapen, je diabetes wilt verminderen of wilt weten hoe je met een druk bestaan toch op je vitaliteit en gezondheid kan letten, wij kunnen je hierbij helpen. Misschien wil je wel gaan trainen voor een sportieve uitdaging. Ook dat kan.
 

Jouw vitaliteitsdoelen

Vitaliteit is een veelomvattend begrip. Kies hieronder op welk vlak jouw vitaliteitsdoelen liggen, klik op de foto of de link en bekijk welke vitaalpakketten we voor jou opgesteld hebben.
 

Zit jouw doel er niet tussen?

Niet getreurd, wij kunnen meer. Bespreek jouw wensen met ons en wij bekijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Door onze veelzijdigheid en de kennis in ons netwerk kunnen wij jou wellicht toch helpen. Mail je vraag naar ons, dan gaan we samen kijken welke mogelijkheden er zijn.
 
 

Voeding / gewichtsbeheersing

vitaliteitsoplossingen voeding en gewichtsbeheersing

Je wilt je voeding aanpassen, mogelijk om iets aan je gewicht te doen, of wellicht beter passend bij de prestaties die je levert. Ook wanneer je je energieker wilt voelen door anders te eten, klik dan hier.

Diabetes 2 verminderen

diabets verminderen

Je hebt diabetes type 2 en wilt met voeding je bloedsuikers beter onder controle houden. Daar hebben we mogelijkheden voor met de pakketten van onze diabetes verminder expert. Klik hier voor informatie.

Inspanning

Je wilt in beweging komen. Rustig aan beginnen om fitter te worden, de intensiteit verhogen van je huidige training, je spierkracht vergroten of trainen voor een grote sportieve uitdaging. Het kan bij ons. Klik hier voor informatie.

Ontspanning / slapen

ontspanning en slaap

Je wilt beter kunnen ontspannen of beter kunnen slapen. Wij bieden jou ontspanningsmassage, massage om de spieren los te maken, slaapcoaching door onder andere neurofeedbacktraining. Ook kan het aanpassen van je voeding helpen om beter te ontspannen en slapen. Klik hier voor informatie.

Een druk bestaan

druk bestaan

Je hebt een druk bestaan. Je bent de manager van jouw leven. Hoe je dag er uit ziet, het maakt niet uit, het lijkt alsof je niet zelf kunt bepalen wat en wanneer je eet. Werken aan voldoende bewegen is een uitdaging. Met tips kunnen wij je op weg helpen. Klik hier voor informatie.