Ruud Veldhuizen bewegingscoach

Ruud VeldhuizenIk ben Ruud Veldhuizen. Van kleins af aan heb ik altijd gevoetbald. Rond 18-jarige leeftijd ben ik overgestapt naar fitness en hardlopen. Daarna ontdekte ik Bootcamp en begon ik met Obstakelruns, wat uiteindelijk een echte passie voor mij is geworden.


Deskundig

In 2013 heb ik de opleiding Fitness Instructeur afgerond en eind 2015 heb ik de opleiding Voedingsadviseur met succes afgerond. Al enkele jaren geef ik Bootcamp training aan groepen van verschillende niveaus. Daarnaast ben ik in 2017 gestart met het geven van personal training.

 

Sportieve ambitie

Voor komende jaren heb ik zelf een aantal doelstellingen: Marathon Rotterdam, Iron Viking in Gent, Marathon London, 2018 Marathon Chicago en 2019 Marathon Boston. Tevens ben ik aan het trainen voor triathlons. De afgelopen jaren heb ik onder andere de Marathons van Utrecht en Berlijn gelopen, de Iron Viking 42km 100 obstakels en daarnaast vele kleinere runs zoals de Strongman, Strongviking, Mudmasters, Down Under etcetera.


Ruud Veldhuizen, training in de buitenlucht

Ik begeleid jou een-op-een bij het behalen van jouw persoonlijke bewegingsdoel. Ik leer jou op de juiste manier bewegen. We gaan lekker aan de slag in de buitenlucht, met de middelen die we ter plekke tegenkomen. Wij werken op jouw tempo en intensiteit, dus ook geschikt voor beginners.

 

 

<  Terug