Marijke van Dellen slaapcoach

Marijke van Dellen

Mijn naam is Marijke van Dellen. Ik help je rust en helderheid in je hoofd  te krijgen en weer gezond te slapen. Dat doe ik door je brein te trainen en te voeden met NeurOptimal neurofeedbacktraining en Neuro-4-coaching. Dit is gericht op het in balans brengen van de chemische stofjes in je brein. Op deze wijze help ik jouw brein optimaal te functioneren, waardoor klachten als stress en slapeloosheid diepgaand worden opgelost.


Deskundig

Ik ben breed geschoold, na de 4-jarige HBO opleiding tot Polyenergetisch therapeut afgerond en een 3-jarige opleiding tot natuurgeneeskundig kinesioloog, heb ik de basis PNEI (psycho-neuro-endocrino-immunologie) en de Master Class Neurotransmitters (Neuro4coach), met specialisatie brein-chemie (neurotransmitters en hormonen) gevolgd. Ik ben tevens gecertificeerd Master Neurofeedbacktrainer. In oktober 2016 ben ik gestart met de PNEI-vervolg, waardoor mijn kennis en inzicht in de biochemie van het brein en het lijf nog verder verdiept.


Veel ervaring

Ik ga voor oplossen aan de basis en een blijvend resultaat. Mijn praktijk bestaat inmiddels 20 jaar en ik werk al 12 jaar met deze aanpak. Ik heb ondertussen zo’n vierhonderdvijftig mensen geholpen rust en helderheid in het hoofd te ervaren, blijvend goed te slapen en uitzonderlijk lekker in hun vel te komen.


Marijke van Dellen, voor rust en goed slapen

De combinatie van NeurOptimal Neurofeedbacktraining met Neuro4Coaching is heel krachtig. De synergie met de andere leden van dit team is ongekend groot.  Om aan te geven hoe krachtig de gecombineerde aanpak is: een aantal topsporters hebben deze aanpak inmiddels ontdekt en is met behulp van Neuro4coaching en NeurOptimal neurofeedback (brein)training veel succesvoller geworden in het bereiken van de top.

< Terug