Karin KleinJan vitaliteitscoach

Profielfoto Karin KleinJanMijn naam is Karin KleinJan, ik ben de generalist van het team.


Deskundig

Met mijn opleidingen en mijn werkervaring heb ik veel kennis op het gebied van anatomie, fysiologie, sport & bewegen, voeding, voedingssupplementen, ontspanning, massage, managen, plannen, begeleiden en coachen opgedaan.


Verpleegkundige

Ik ben van oorsprong gespecialiseerd en leidinggevend verpleegkundige. Dit heb ik 16 jaar met veel plezier gedaan, maar uiteindelijk bracht dit mij niet wat ik voor ogen had. Ik heb de zorg in het ziekenhuis verlaten en de switch gemaakt van de curatieve naar de preventieve zorg. Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden.


Sneller herstel

Door een heftige en hardnekkige schouderblessure ben ik in aanraking gekomen met voedingssupplementen van hoge kwaliteit en ook met een gespecialiseerde massage. Beiden hebben mij enorm geholpen bij het herstel. Dit is iets wat ik uit wilde dragen, mijn ervaringen hiermee delen. Ik ben daarom na meerdere opleidingen en cursussen mijn bedrijf gestart.


Sportief

Na mijn schouderblessure kon ik mijn favoriete sporten als volleybal en paardrijden niet meer beoefenen. Ik moest op zoek naar sporten die ik wel kon doen. Sporten waarbij ik mijn bovenlichaam niet intensief hoefde te gebruiken, maar vooral met de benen kon werken. Uiteindelijk heb ik mij toegelegd op het skiën en heb ik mijn diploma’s ski-instructeur en docent aangepast skiën behaald.


Karin KleinJan, veelzijdig

Door deze veelzijdigheid ben ik als geen ander in staat met jou te bepalen waar jouw behoefte liggen en op welke manier we samen kunnen werken aan het verbeteren van jouw gezondheid en vitalitiet.

<  Terug