Hanneke Molenaar voedingscoach

Hanneke Molenaar

Mijn naam is Hanneke Molenaar. Met mijn voedingsadviezen help ik jou goede keuzes te maken op het gebied van voeding.

In de media verschijnt steeds meer over wat goed is en wat niet goed is qua voeding. Wat is nog gezond eten? Wat kunnen we eigenlijk wel eten en wat kunnen we beter laten staan?

 

Deskundig

Sinds 2008 ben ik orthomoleculair voedingsdeskundige. In 2015 ben ik geslaagd voor de opleiding tot gewichtsconsulente. Ik blijf op de hoogte met het volgen van cursussen en opleidingen op regulier en complementair gebied. Met mijn expertise help ik je graag op weg met een gezond voedingsschema.

 

Verpleegkundige

Van oorsprong ben ik verpleegkundige met specialisaties. Na mijn zwangerschappen wilde ik graag een eigen praktijk beginnen. Ik ben ook gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met overgangsklachten.

 

Hanneke Molenaar, dat is maatwerk

Met mijn kennis en ervaring help ik je met een voedingsschema op maat. Voor iedereen is dat anders. Ben je man of vrouw? Zit je de hele dag? Sport je weinig of ben je de hele dag in beweging en sport je ook nog aardig. Welke sport beoefen je? Allemaal vragen die van belang zijn voor een lekker en uitgebalanceerd voedingspatroon. Jouw voedingspatroon.

< Terug