Ons team

Even voorstellen ... ons team

Wij staan klaar om samen met jou aan je vitaliteit te werken. Door onze kennis en ervaring te bundelen, kunnen we jou goed van dienst zijn. Samen weet je meer dan alleen. In ons overleg kijken we zaken vanuit meerdere invalshoeken. Dit alles natuurlijk met maar een doel: het beste rendement voor jou als klant. 

Naast de vaste professionals in ons team beschikken wij over een uitgebreid netwerk van verschillende andere specialisten. Zo kunnen we voor jou het pakket samen stellen dat bij jou past. 

Graag stellen we ons aan je voor.

Marian Bosma

Profielfoto Marian Bosma

Ik help mensen met diabetes type 2 om hun diabetes te verminderen. Ik ben zelf 10 kilo afgevallen door anders te gaan eten. Niet minder maar anders. Ik zag dat mensen die op diezelfde manier aten ook van hun diabetes 2 af kwamen.
Lees verder ...

 

Karin KleinJan

Profielfoto Karin KleinJan

Door mijn verschillende opleidingen in zowel de gezondheidszorg, voeding, sport en massage ben ik de generalist in het team. Ik verzorg dan ook vaak het 1e contact met jou.
Lees verder...

Marijke van Dellen

Ik help je rust en helderheid in je hoofd  te krijgen en weer gezond te slapen. Dat doe ik door je brein te trainen en te voeden met NeurOptimal neurofeedbacktraining en Neuro-4-coaching.
Lees verder ...

Koen Hoetmer

Sinds 2009 ben ik actief in de fitnesswereld en heb ik al honderden mensen geholpen met het bereiken van hun doelen.
Lees verder ...

Ruud Veldhuizen

Profielfoto Ruud Veldhuizen

In 2013 heb ik de opleiding Fitness Instructeur afgerond. Ik geef bootcamps en personal training. Ik ben een van de bewegingscoaches.              
Lees verder...

Hanneke Molenaar

We zien door alle berichtgeving niet meer wat gezond eten is. Met goede voedingsadviezen help ik jou goede keuzes te maken.
Lees verder ...