Gewichtspakket ‘Een paar kilo kwijt’

Je wilt al een tijd een paar kilo kwijt. Een paar kilo maar. En dat maakt het nu juist zo lastig, want het is maar “een paar kilo”. Nu is het tijd om het ook echt te doen en wij helpen jou erbij.

In dit pakket krijg je:

  • een intakgesprek van 60 minuten waarin we jouw wensen doornemen
  • een voedingsdagboek om in te vullen
  • 4 voedingsconsulten (60 minuten) per maand bij onze Oerslank coach
  • meten en wegen
  • evaluatiegesprek

 

Geen caloriën tellen

Wil jij geen calorieën tellen, maar lekker gezond eten en toch afvallen? Dan is dit pakket geschikt voor jou. Wij leren jou op een andere manier te eten, waardoor je je lekker voelt en in gewicht af gaat nemen. Wil je er ook bij sporten? Je kunt bewegingscoaching aan dit pakket toevoegen. Je gaat bewegen op een manier die bij jou past. Hierdoor lukt het vaak makkelijker om je gewicht kwijt te raken.
 

Voedingscoaches

Onze voedingscoaches zijn allemaal Oerslank gecertificeerd. Zij werken vanuit de visie dat wanneer je gezonder eet en passend bij jouw lichaam, dat overgewicht dan verdwijnt. Je geeft het lichaam wat nodig is zodat die zichzelf kan herstellen.

 
 

Wellicht wil je na 3 maanden verder begeleid worden om je einddoel te halen, of heb je een nieuw doel. Je wilt doorgaan met bijvoorbeeld de voedingscoaching. Dit is uiteraard mogelijk. Nieuwe afspraken zullen dan gemaakt worden.

Onze pakketten kunnen aangepast worden aan jouw wensen en behoeften. In overleg stellen we dan een pakket op maat samen.

 

Terug naar overzicht