Gewichtspakket ‘Meer kilo’s kwijt’

Je wilt meer kilo’s kwijt, vecht al een tijd tegen overgewicht en de kilo’s lijken er maar niet af te willen (blijven). Je hebt al van alles geprobeerd, maar tot nu toe nog geen blijvend resultaat. Waarschijnlijk heeft jouw lichaam een andere aanpak nodig.

In dit pakket krijg je:

  • intakegesprek van 60 minuten
  • voedingsdagboek om in te vullen
  • eventueel een test om neurotransmitters te bepalen
  • 4 voedingsconsulten (60 minuten) per maand bij onze Oerslank coach
  • meten en wegen
  • intensieve begeleiding tussendoor via mail- of whatsappcontact
  • evaluatiegesprek

 

Voeding aanpassen

Onze voedingscoaches zijn opgeleid volgens het principe van ‘Oerslank’. Zij kijken naar systemen in het lichaam die mogelijk verhinderen dat jij gewicht gaat verliezen. Samen met jou gaan zij op zoek naar oorzaken. Op zoek naar wat jij het beste aan je voedingsgewoonte kan veranderen, zodat je gewicht gaat verliezen. Bewuste en gezonde keuzes maken in plaats van diëten en jezelf van alles ontzeggen. Wij maken verandering voor jou een stuk makkelijker, met onze praktijkgerichte tips. Er is frequent contact om je te stimuleren en te motiveren en jouw voortgang in kaart te brengen.
 

Bewegen

Naast het aanpassen van de voeding kan dit pakket aangevuld worden met bewegingscoaching. We kijken naar welk bewegingspatroon voor jou aanvullend kan zijn, zodat je makkelijker vet gaat verbranden. Voor de een kan dat zijn rustig wandelen, terwijl de ander misschien juist wat meer activiteit nodig heeft. Met jou maken we een programma afgestemd op jouw niveau en mogelijkheden. Je moet aan de slag om je doel te bereiken.

Misschien ben je niet gewend om te gaan bewegen. Je spieren kunnen dan baat hebben bij ondersteuning door middel van een massage. Ook dit kan aan het pakket toegevoegd worden.
 

Ondersteunen met een voedingssuppelement?

Tijdelijk een aanvullend voedingssupplement kan je helpen controle te krijgen en te houden.  Bijvoorbeeld om de eetlust onder controle te houden en het stagneren van de gewichtsvermindering te doorbreken. Daarnaast kan het zijn dat je ergens wat tekorten hebt opgelopen. Door je lichaam een boost te geven om deze tekorten aan te pakken kunnen ook voedingssupplementen ingezet worden.

 
 

Wellicht wil je na 6 maanden verder begeleid worden om je einddoel te halen, of heb je een nieuw doel. Je wilt doorgaan met bijvoorbeeld de voedingscoaching. Dit is uiteraard mogelijk. Nieuwe afspraken zullen dan gemaakt worden.

Onze pakketten kunnen aangepast worden aan jouw wensen en behoeften. In overleg stellen we dan een pakket op maat samen.

 

Terug naar overzicht